Mirë se vini, ju bëftë mirë, e hajdeni prap !!!

Proper Pizza është biznes i cili merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave dhe daton qysh nga viti 2002.

Proper Pizza I poserdon 4 pika të shitjes në Prishtinë dhe nëpërmes frashizës është present në vende të ndryshme të Kosovës si në : Pejë, Mitrovicë dhe Ferizaj. Brendi Proper Pizza ka dal edhe jashtë kufinjëve të Kosovës, Tirane-Shqiperi, Shkup- Maqedoni, Grazz-Austri dhe vazhdon perfshirjen edhe në vende të tjera në Evropë dhe shume shpejtë në Amerikë.

Proper Pizza është biznes që punon 7 ditë të javës. Produkti ynë final përbëhet nga brumi i freskët i pergaditur çdo ditë, nga salca e domates e begatuar me erëza dhe nga perzirje e djathrave, e cila i jep shijen e veçantë dhe e bënë atë një picë të “duhur” apo Proper Pizza.

Koncepti i picerive tona është i zakonshëm me kuzhinë vizuelisht të hapur dhe mjaft stimulues.

Pikë e fort e biznesit tonë është shërbimi Delivery që benë të mundur shërbimin e produkteve tona aty ku janë konsumatorët, me tendencë që porositë të dërgohen me kohë, ta ruajnë kualitetin në mënyrë që t’i plotësojmë pritshmëritë e konsumatorëve tonë. Ne vazhdojmëqë ta kultivojmë imazhin edhe ashtu të njoftur të Proper Pizzes, me kualitet të lartë të Pizzes dhe shërbim të nivelit të lartë ndaj konsumatorëve.
Shpresojmë që jeni të kënaqur, sepse arsyeja e eksitences tonë jeni JU !

Lokacionet

e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10
038 542 182
E hëne 10:00 – 04:00
E marte 10:00 – 04:00
E mërkure 10:00 – 04:00
E enjete 10:00 – 04:00
E premte 10:00 – 04:00
E shtune 10:00 – 04:00
E diel 10:00 – 04:00
e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10
038 542 182
E hëne 10:00 – 04:00
E marte 10:00 – 04:00
E mërkure 10:00 – 04:00
E enjete 10:00 – 04:00
E premte 10:00 – 04:00
E shtune 10:00 – 04:00
E diel 10:00 – 04:00
e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 80 81 81
E hëne 10:00 – 23:00
E marte 10:00 – 23:00
E mërkure 10:00 – 23:00
E enjete 10:00 – 23:00
E premte 10:00 – 23:00
E shtune 10:00 – 23:00
E diel 10:00 – 23:00
e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 31 31 10
E hëne 10:00 – 22:00
E marte 10:00 – 22:00
E mërkure 10:00 – 22:00
E enjete 10:00 – 22:00
E premte 10:00 – 22:00
E shtune 10:00 – 22:00
E diel 10:00 – 22:00
e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 90 63 33
049 70 63 33
044 45 49 66
049 55 42 22
E hëne 10:00 – 04:00
E marte 10:00 – 04:00
E mërkure 10:00 – 04:00
E enjete 10:00 – 04:00
E premte 10:00 – 04:00
E shtune 10:00 – 04:00
E diel 10:00 – 04:00
e-mail: info@properpizza.com
tel: +38978885566
+38923131991
+38975255546
E hëne 09:00 – 00:00
E marte 09:00 – 00:00
E mërkure 09:00 – 00:00
E enjete 09:00 – 00:00
E premte 09:00 – 01:00
E shtune 09:00 – 01:00
E diel 09:00 – 00:00