e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10

Lajmet

Proper Pizza në Besian (Podujevë) – Hapet se shpejti

Shkurt 10, 2017

Sot me datën 10 shkurt kemi arritur marrëveshje për hapjen e pikës më të re të Proper Pizzës në Besian (Podujevë). Së shpejti do të njoftoheni edhe për adresën e Piceris....

Më shumë

Proper pizza në Australi & New Zealand

Janar 27, 2017

“Jam shumë i entuziazmuar me rastin e nënshkrimit të kontratës për hapjen e Proper Pizza në Australi. Pizza më e mirë që kam shijuar ndonjëherë së shpejti do të vie në Zeland të re dhe Australi”. – Stuart Deeks...

Më shumë

Së shpejti : Proper pizza e ngrier

Gusht 31, 2016

Për festat e fundvitit në kryeqytetin e Kosovës do të prezentojm produktin tonë të ri “Pica e ngrier” nëpër supermarketet e Prishtinës....

Më shumë

Proper pizza në USA

Gusht 30, 2016

Proper pizza planifikon të hap degën e vetë edhe në USA gjatë vitit 2018. Selia jonë do të jetë fillimisht në New York dhe Chicago....

Më shumë

Pica më e madhe 60 cm mbërriti në qytet

Qershor 24, 2016

Proper pizza është i njohur zinxhirin e piceri që përhapur në Shkup. Në mesin e ekskluziviteteve të tjera, vetëm në këtë piceri do të jetë duke e bërë pica me një dimension prej 60 centimetra në diametër. recetë e vërtetë dhe autentike për pica, cilësi më të provuar dhe të ...

Më shumë