e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10

Добредојдовте, уживате во вашиот оброк, и да дојде повторно !!!

за нас

Правилната пица е бизнис кој се занимава со производство, продажба и дистрибуција на пици и датира од 2002 година Италијански стил пица со германската прецизност, и името вели дека сето тоа. Правилната пица е прва и единствена косовските бренд, кои се појавија во и надвор од границите на Косово: Тирана, Албанија, Скопје-Македонија, Grazzia-Австрија, Окленд, Нов

игри

Loja e pare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut faucibus et felis sed eleifend. Aenean sagittis quis quam ac scelerisque.

Loja e pare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut faucibus et felis sed eleifend. Aenean sagittis quis quam ac scelerisque.

клиенти

  • " I've had a lot of pizzas, but non of them like this ! "

    - Shaban Filani
  • " Too bad I died without eating a proper pizza :( "

    - Enver Hoxha