e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10

Proper pizza në USA

Gusht 30, 2016

Proper pizza planifikon të hap degën e vetë edhe në USA gjatë vitit 2018. Selia jonë do të jetë fillimisht në New York dhe Chicago.

Shpërndaje: