e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10

Rreth nesh

Proper Pizza është biznes i cili merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave dhe daton qysh nga viti 2002.

Një piceri me stil italian dhe precizitet Gjerman ku emri i thot të gjitha. Proper Pizza është brendi i parë dhe i vetëm Kosovar që është përhapur si brenda ashtu edhe jasht kufinjëve të Kosovës: Tiranë-Shqipëri, Shkup-Maqedoni, Graz-Austria, Auckland-Zeland të re dhe vazhdon të përhapet në shtetet tjera të Evropës dhe së shpejti në Amerik.

Produkti ynë final është kombinim i brumit të freskët ditorë, sosit të domateve që është përzier me erëza dhe djath që i japin një aromë speciale dhe shije që e bënë kuptimplot emrin tonë Proper.

Koncepti ynë është i thjesht: kuzhinë e hapur për transparenc ndaj konsumatorëve tanë, duke ofruar vetëm përbërësit më të mirë të mundshëm. Proper Pizza ka për qëllim të ofroj shërbimet më të mira për klientët tanë si përbrenda, ashtu edhe për dërgesat nëpër shtëpi.

Kosova

Bulevardi Nëna Terez


e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 13 13 11
E hëne 10:00 – vonë
E marte 10:00 – vonë
E mërkure 10:00 – vonë
E enjete 10:00 – vonë
E premte 10:00 – vonë
E shtune 10:00 – vonë
E diel 10:00 – vonë

Lagjia Pejton, Prishtinë


e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10
038 542 182
E hëne 10:00 – 04:00
E marte 10:00 – 04:00
E mërkure 10:00 – 04:00
E enjete 10:00 – 04:00
E premte 10:00 – 04:00
E shtune 10:00 – 04:00
E diel 10:00 – 04:00

Bregu i diellit, Prishtinë


e-mail: info@properpizza.com
tel: 044/049 13 13 10
038 542 182
E hëne 10:00 – 04:00
E marte 10:00 – 04:00
E mërkure 10:00 – 04:00
E enjete 10:00 – 04:00
E premte 10:00 – 04:00
E shtune 10:00 – 04:00
E diel 10:00 – 04:00

Lagjia Marigona Residence, Çarshia


e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 80 81 81
E hëne 10:00 – 23:00
E marte 10:00 – 23:00
E mërkure 10:00 – 23:00
E enjete 10:00 – 23:00
E premte 10:00 – 23:00
E shtune 10:00 – 23:00
E diel 10:00 – 23:00

Qendra Tregtare Grand Store, Veternik


e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 31 31 10
E hëne 10:00 – 22:00
E marte 10:00 – 22:00
E mërkure 10:00 – 22:00
E enjete 10:00 – 22:00
E premte 10:00 – 22:00
E shtune 10:00 – 22:00
E diel 10:00 – 22:00

Rr. Deshmoret e Kombit Ferizaj


e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 90 63 33
049 70 63 33
044 45 49 66
049 55 42 22
E hëne 10:00 – 04:00
E marte 10:00 – 04:00
E mërkure 10:00 – 04:00
E enjete 10:00 – 04:00
E premte 10:00 – 04:00
E shtune 10:00 – 04:00
E diel 10:00 – 04:00

Fushë Kosovë


e-mail: info@properpizza.com
tel: 045 13 13 10
E hëne 10:00 – vonë
E marte 10:00 – vonë
E mërkure 10:00 – vonë
E enjete 10:00 – vonë
E premte 10:00 – vonë
E shtune 10:00 – vonë
E diel 10:00 – vonë

Shqiperi

Gjin Bue Shpata, Tiranë, Albania


Korçë


Durrës


Maqedoni

Str. Bitpazarska No. 60, Skopje, Macedonia


e-mail: info@properpizza.com
tel: +38978885566
+38923131991
+38975255546
E hëne 09:00 – 00:00
E marte 09:00 – 00:00
E mërkure 09:00 – 00:00
E enjete 09:00 – 00:00
E premte 09:00 – 01:00
E shtune 09:00 – 01:00
E diel 09:00 – 00:00

Liqeni i prespës


Austri

Graz, Austria